Başhekimimiz F.Ruşen KESKİN Trafik kazasında yaralanan Türk Halk Sanat Müziği Sanatçısı Esat KABAKLI'nın Sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
11 Nisan 2018

• Esad Kabaklı.jpg
  • Esat Kabaklı.jpg

Burdur'un Karamanlı ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat KABAKLI, hastanemiz acil servisinde tedavi altına alındı. Başhekimimiz Uz. Dr. F.Ruşen KESKİN, KABAKLI 'nın sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.
Sanatçı Esat KABAKLI, Hastanemiz Acil Servisinde tedavi altına alındı. Hastaneye gelen Isparta Valimiz Şehmus GÜNAYDIN, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet KARAKAYA, Başhekimimiz Uz. Dr. F. Ruşen KESKİN'den KABAKLI 'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.
Başhekimİmiz F.Ruşen KESKİN , KABAKLI 'nın sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada, "Hastamız Esat Bey, 20.45'te hastanemizin aciline başvurmuştur. Burdur'da kaza yapmış. Geldiğinde genel durumu iyi, bilinci açıktı. İncelemede sol ön kolda kırık mevcut. Sol akciğer üst lobda kontüzyonu mevcut. Yoğun bakıma aldık, takip ediyoruz. Genel durumu iyi. Yarın daha detaylı bir açıklama yaparız. Şu anda sonuçta bir travma var. Takip etmekte fayda var, bilinci açık. Kendisiyle görüştük, herhangi bir sıkıntısı yok. Gerekli müdahale yapıldı, 1 gün gözlem altında tutup daha detaylı bir bilgi verebiliriz" diye konuştu.