20 Nisan 2018

İstanbul CONGRESS CENTER'de gerçekleştirilen, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü ile Şehir Hastanelerinin standları ve tanıtım ürünlerinin gösteriminin yapıldığı, Cumhurbaşkanlığımız himayesinde gerçekleştirilen Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresine, İl Sağlık Müdürümüz Mehmet KARAKAYA, Başhekimimiz F. Ruşen KESKİN yönetiminde Isparta Şehir Hastanesi olarak katılım sağladık. Kongrede Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Prof.Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU, Sağlık Bakan Yardimcisi Ahmet Baha ÖĞÜTKEN, Dr. Ender SARAÇ ve pek çok katılımcıya hastanemizi anlatma fırsatı bulduk.