11 Haziran 2018

GEBE EĞİTİMİ VE BİLGİLENDİRME EKİBİ
Hastanemiz bünyesinde hizmet veren “Gebe Okulu” eğitimleri için “Gebe Eğitimi ve Bilgilendirme Ekibi” kuruldu. Başhekim Yardımcımız Arzu TIĞLI, yönetimin yapılan Gebe Eğitimi ve Bilgilendirme Ekibi’nin ilk toplantısı gerçekleştirilerek eğitimler kapsamında yapılacaklarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Elif İlknur EKİCİ ve Hastanemiz ebelerinden Eda EGE’nin koordinatörlüğünde yürütülecek olan eğitim faaliyetleri kapsamında , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Fizyoterapist, Diyetisyen, Psikolog, Sosyal Hizmet Uzmanından oluşan eğitim ekibi Gebe Okulunda eğitim alan gebelerimize uzmanlıkları ile alakalı bilgilendirme ve sunumlar gerçekleştirecekler.

• gebe  eğitimi1.jpg
  • gebe  eğitimi.jpg