Hastanemizde Vertigo - Vestibüler Rehabilitasyon Polikliniği hizmet vermeye başladı.
11 Aralık 2018

HASTANEMİZDE VERTİGO - VESTİBÜLER REHABİLİTASYON POLİKLİNİĞİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI.

Vertigo halk arasında baş dönmesi şikayetleri ile bilinmektedir. Kulak çınlaması, bulantı, kusma gibi şikayetlerde bu belirtiler arasında yer alabilir. Toplumda bilinenin aksine vertigo hastalık değil, herhangi bir hastalığın belirtisidir.
Hastanemizde Vertigo - Vestibüler Rehabilitasyon Polikliniğinde baş dönmesi şikayetiyle Kulak-Buran-Boğaz Polikliniğine gelen hastalara uzmanların yönlendirmesiyle halk arasında kulak kristalleri olarak bilinen iç kulaktaki otolit taşların yer değiştirilmesiyle oluşan BPPV ve diğer periferik vestibüler rahatsızlıkların tanısı konularak uygun medikal tedavinin yanı sıra vestibüler rehabilitasyon uygulanmaktadır.
Polikliniğimizde Hastanemiz Odyometristi Fatma SARIÇAYIR hizmet vermektedir.