ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ’NDE HEMŞİRELER GÜNÜN KUTLANDI.
11 Mayıs 2018

• hemşireler günü 1.jpg
  • hemşireler günü 2.jpg
  • hemşireler günü 3.jpg
  • hemşireler günü 4.jpg
  • hemşireler günü 5.jpg
  • hemşireler günü 6.jpg

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ’NDE HEMŞİRELER GÜNÜN KUTLANDI.
Hastanemizde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğümüzün ev sahipliğinde hemşireler günü kutlama programı yapıldı.
Programa Isparta İl Sağlık Müdürü Mehmet KARAKAYA, Başhekimimiz F. Ruşen KESKİN, AKFEN İnşaat adına İşletme Müdürü Uğur SARAÇ, Isparta İl Sağlık Müdürlüğü ve Hastanemiz yöneticileri ile hemşirelerimiz ve çalışanlarımız katıldı.
Programda açılış konuşmasını yapan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Dilek SEVER, hemşirelik mesleğinin tarihinden bahsettiği konuşmasında tüm meslektaşlarının gününü kutladı.
Başhekimimiz F. Ruşen KESKİN yaptığı konuşmada; hastanemizde çalışan tüm meslek mensuplarına ve hemşirelere teşekkür etti.
Sağlık Müdürümüz Mehmet KARAKAYA’da Isparta Şehir Hastanesinin geldiği başarılı noktadan bahsetti. Sağlık Müdürümüz tüm sağlıkçılara ve hemşirelere teşekkür etti.
Dahiliye-Göğüs Yoğun Bakım Sorumlu Hemşiresi Ayşegül ÜNLÜYİĞİT yaptığı konuşmada; hemşirelik mesleğinden ve deneyimlerinden bahsetti.
2 yıl önce geçirdiği Meme Kanseri ile yüzleşen, azimle verdiği mücadele ve pozitif enerjisi ile kanseri yenen Isparta Şehir Hastanesi Hemşirelerinden Yeliz KILIÇ kanserle mücadelesini ve hemşireliği anlatarak deneyimlerinden bahsetti.
Hastanemiz Hemşirelerinden oluşan tiyatro ekibimiz hazırladığı tiyatro gösterisini sundu.
Emekli Hemşirelerimizinde unutulmadığı ğrogramda bu yıl içerisinde emekli olan 46 hemşiremize plaket verildi.
Son olarak Hemşireler günü pastasının kesildiği programda canlı müzik eşliğinde tüm hemşirelerimiz gönüllerince eğlendi.