Sağlık Turizminde İlk Transfer Hastamız Rusya'dan...
27 Ağustos 2018

SAĞLIK TURİZMİNDE İLK TRANSFER HASTAMIZ RUSYA’DAN
Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz pazar gün düşme sonucu sol kolu kırılan hastamızın bağlı bulunduğu sağlık turizmi aracı firması Başhekimimiz F. Ruşen KESKİN ile bağlantıya geçerek hasta hakkında bilgi vererek hastayı kabul edip edemeyeceklerini sordular. Hastanın tetkik sonuçlarını isteyen Başhekimimiz tetkiklerin gelmesiyle hızla gerekli değerlendirmeleri yaptı ve firmaya dönüş yaparak hastayı kabul edeceklerini bildirdi. Hızlı bir şekilde nakli yapılan hasta hastanemiz Ortopedi Kliniği’ne kabul edildi . Hastanemiz Ortopedi Uzmanlarından Op. Dr. Demir DEMİRCİ tarafından değerlendirilen , yapılan tetkikler sonucu sol ön kol çift kemik kırığı tespit edilen hastamız aynı gün ameliyata alındı. Op. Dr. Demir DEMİRCİ tarafından başarı ile gerçekleştirilen ameliyat sonunda gerekli tedavi ve takipleri yapılarak bir gün sonra taburcu edildi.
Rus vatandaşı olan ve memleketi Rusya’da İngilizce çevirmenlik yapan hastamız; Hastanemizle ilgili çok olumlu izlenimlerde bulunduğunu söyleyerek özellikle hastanemizin;çok dinamik ,çok temiz,görsel ve donanımsal açıdan çok üst düzeyde olduğunu ve tüm personelin ilgi ve alakasından çok memnun kaldığını dile getirdi.
Rusya’ya döndüğünde,tüm ailesine ve çevresine özellikle Türkiye’ye sehayat edeceklere hastanemizden bahsedeceğini söyleyerek, amaliyatını yapan Ortopedi Uzmanımız Op. Dr. Demir DEMİRCİ başta olmak üzere, bu süreçte kendisine destek olan tüm personellerimize teşekkür ettiğini söyledi.

• sağlık turizmi.jpg
  • sağlık turizmi1.jpg