Türk Yoğun Bakım Derneği tarafından hazırlanan “SEPSİS Farkındalık Tanı Tedavi” konulu eğitim paketi sunumu hastanemiz ev sahipliğinde seminer salonumuzda gerçekleştirildi.
20 Eylül 2018

Program kapsamında ilk olarak Başhekim Yardımcımız Arzu TIĞLI davetlilere ve katılımcılara “hoşgeldiniz” diyerek programın verimli olması temennisinde bulundu.
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Pakize Kırdemir yaptığı konuşmada Sepsis’in önemini vurguladı.
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Filiz Alkaya SOLMAZ’ı, Aynı bölümden Dr. Öğretim Üyesi Eyüp Sabri ÖZDEN ve Isparta Şehir Hastanesi Yoğun Bakım Uzmanımız Pınar KARABACAK tarafından yapılan sunumlarla devam eden program soru-cevap bölümü ile sona erdi.

• sepsis.jpg
  • sepsis1.jpg