Md. Yrd. Ayşen UĞUR GÖK Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2021

Ayşen UĞUR GÖK
 Müdür Yardımcısı

ÖZGEÇMİŞ

1980 Antalya Gazipaşa  doğumlu. Evli bir kız çocuk sahibi.

Eğitim bilgileri:

Lise: Eskişehir Atatürk SML 1997
Üniversite: SDÜ 4 yıllık Hemşirelikte Lisans Programı 2003
Yüksek lisans: Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelikte Yönetim Yüksek Lisans Programı 2008
Doktora: SDÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletmede Yönetim  Doktora Programı (devam ediyor).
Ayrıca Sağlık Bakanlığı Hıfzıssıhha Mektebi Hemşirelikte Yönetim Becerileri kursu sertifikası mevcuttur.
Yüksek lisans tez konusu olarak hemşirelerin mesleklerini bırakma nedenleri ve sorunları üzerinde çalışmıştır. Doktora tez konusu ise hemşirelerde iş-aile çatışması ve esnek çalışma saatlerine karşı tutumları ve bunları etkileyebilecek etmenler üzerinedir. Yurt içinde ve dışında hemşirelik üzerine yayınlanmış makaleleri mevcuttur. Yine yurt içinde meslekle alakalı bir çok kongre ve toplantılara katılmıştır.

Çalışma bilgileri:

20 yıldır hemşirelik mesleğini icra etmektedir. İlk görev yeri olarak bir yıl Bitlis ili Adilcevaz ilçesinde sağlık evi ve sağlık ocağında çalışmıştır. Sonrasında Isparta Devlet Hastanesi Acil serviste 6 yıl, Kroner yoğun bakım- Kardiyoloji servisinde 3 yıl, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi karma serviste 3 yıl, sonrasında yine Devlet Hastanesi kan almada 6 ay ve Kardiyoloji servisinde 5 yıl çalışmıştır. Temmuz 2017 den itibaren Isparta Şehir Hastanesinde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak çalışmaktadır.