Antrenmanda yaralanan Antalyaspor'lu futbolcu Ertan ERENLER hastanemizde şifa buldu.
11 Aralık 2018

ANTRENMANDA YARALANAN ANTALYASPORLU FUTBOLCU HASTANEMİZDE ŞİFA BULDU.
Antalyaspor Futbol Takımında oynayan Ertan ERENLER Cuma günü takımının antrenmanı esnasında yaralandı.
Acil olarak hastanemize getirilen futbolcu, hastanemizde belirli günlerde poliklinik yapan ve ameliyatlarını gerçekleştiren SDÜ(Süleyman Demirel Üniversitesi) Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünden Doç Dr. Meriç ÜNAL tarafından ameliyata alındı.
Başarılı geçen ameliyattan sonra hastanemizde takibe alınan futbolcu şifa ile taburcu edildi.
Doktorundan ve hastanemizden memnuniyetini dile getiren ERENLER, "Isparta Şehir Hastanesi'ne ve doktoruma teşekkür ederim. Benimle çok güzel ilgilendiler." diye konuştu.

• Antalya1.jpg
  • Antalya2.jpg