Destek ve Kalite Hizmet Müdürlüğü Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2021

Nuri ARMAĞAN

DESTEK VE KALİTE HİZMETLERİ MÜDÜRÜ

ÖZGEÇMİŞ

Doğum Yeri ISPARTA olup, İlk, Orta ve Lise Öğrenimi Isparta’ da tamamlamıştır. 1997 yılında Medi Tıp, Muhasebe gibi farklı iş sektörlerinde çalışma hayatına başlamıştır. 2004 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi, Turizm Ve Otel İşletmeciliği bölümünü, bölüm 1.liği ile tamamlamıştır. S.D.Ü. tarafından, farklı öğrenim dönemlerinde Üstün Başarı Belgeleri ile ödüllendirilmiştir. Üniversite Öğrenimini aldığı sırada, S.D.Ü. Araştırma Ve Uygulama Oteli – Üniversite Konukevi’nde Stajını tamamlayıp, Mezuniyet Diploması aldıktan sonra Üniversite Konuk Evi’ nde 2006 yılına kadar Ön Büro departman sorumlusu olarak görev almıştır. Daha sonra Büyük Isparta Otelinde  Kaptan olarak, akabinde Muhasebe Departmanında, Muhasebe Şefi olarak Ağustos 2007 yılına kadar görev yapmıştır. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi, A.Ö.F. İşletme Bölümünden mezun olmuştur. 2010 yılında Bingöl-Karlıova İlçe Jandarma Komutanlığında, Kısa Dönem askerliğini tamamlamıştır. 2007-2013 yılları arasında ise Isparta 5.Noterliği’nde imza yetkili katip, Başkatiplik ve noter vekilliğinde görev yapmış, Bilgisayar İşletmenliği, İletişim ve Müşteri İlişkileri gibi kurslara katılıp Eğitim Sertifikaları almıştır.

2013 Nisan Ayında, Kamu Hastaneler Birliği, Isparta Devlet Hastanesinde, Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürü olarak göreve başlamış, 2015–2017 yılları arasında ise İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Şehir Hastaneleri açılış süreci aşamasında Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen  çalışmalarının koordinasyonunda aktif görev alarak, 2017 Mart ayı itibariyle tekrar göreve getirildi.  2017 Haziran ayından itibaren ise Isparta Şehir Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak halen devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babası.