GASTROENTEROLOJİ CERRAHİSİ UZMANI OP. DR. ÇAĞATAY EREN HASTA KABULÜNE BAŞLADI.
25 Şubat 2019

GASTROENTEROLOJİ CERRAHİSİ UZMANI OP. DR. ÇAĞATAY EREN HASTA KABULÜNE BAŞLADI.

Sağlık Bakanlığı Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Ataması Kurası ile hastanemize atanan Gastroentoroloji Cerrahisi Uzmanı Çağatay EREN poliklinik ve klinik hizmeti vermeye başladı.

GASTROENTOROLOJİ CERRAHİSİ NEDİR:

Gastroenteroloji ,sindirim sistemi kanalı dediğimiz yemek borusu,mide ,ince barsak,kalın barsak (kolon) ve makat bölgesi hastalıkları,karaciğer hastalıkları,safra kesesi ve yolu hastalıkları,pankreas hastalıkları ile karın duvarı hastalıklarını inceleyen, yani karın içi organlardan böbrekler hariç tüm organların hastalık ve tanı ve tedavisiyle ilgili bilim dalıdır.

ÇAĞATAY EREN KİMDİR:

Op.Dr.ÇAĞATAY EREN Isparta doğumludur. İlk ve orta eğitimini Isparta da tamamlamıştır. Üniversite hayatına GATA Tıp Fakültesi’nde başlayan EREN Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirmiştir. SDÜ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi A.D den Çocuk Cerrahisi Uzmanlığını alan EREN ,  aynı zamanda Akdeniz üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi AD dan Genel Cerrahi uzmanlığını almış olup  daha sonra Mersin üniversitesi  Tıp Fakültesi Genel Cerrahi AD Gastroenteroloji Cerrahisi bölümünü bitirmiştir.
 Sağlık Bakanlığı 2019 yılı Ocak dönem atamaları kapsamında   hastanemize  ataması yapılmış olup çalişmalarini hastanemizde sürdürmektedir.