02 Ekim 2019

Sağlık Bakanlığı tarafından emzirmenin korunması, özendirilmesi ve desteklenmesi amacıyla "Anne sütünün teşviki ve Bebek Dostu Hastane Kuruluşları programı yürütülmektedir. Program neticesinde bebeklerimiz hayata daha sağlıklı başlayabilmekte ve ülkemizde gerçekleşen doğumların büyük çoğunluğu bebek dostu hastanelerde gerçekleşmektedir. Gelinen bu noktayı daha iyi geliştirmek ve emzirme konusunda farkındalık oluşturmak için ülkemizde her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında "Emzirme Haftası" kutlanmaktadır.

Bu kapsamda Bebek Dostu Hastane Ünvanı bulunan hastanemizde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlarımızdan Ebru ERDEMOĞLU tarafından yatan hastalarımız, hasta yakınlarımız ve halkımızın da katılım sağladığı emzirme eğitimi düzenlendi.

• emzirme-eğitim.jpg
  • emzirme-eğitim1.jpg