5 ay süren yoğun bakım takibinden sonra taburcu
25 Ocak 2022

Hastanemiz Acil Servisine 10/09/2021 tarihinde kusma ve konuşma bozukluğu ile başvuran başvuran 69 yaşındaki hastamız Nöroloji Kliniğindeki 1 günlük yatışının ardından Genel Yoğun Bakım 3 ünitesine alınmıştır. Beyin sapında beslenme bozukluğu gelişen hastamız yutma refleksinin kaybolması ve solunum sisteminin etkilenmesi nedeniyle 19/01/2022 tarihine kadar yoğun bakımda takibi yapılmıştır.5 ay süren yoğun bakım takibinden sonra ev tipi solunum cihazıyla bilinci açık olarak taburcu edilmiştir. Hastamızın yakınları Anestezi Uzmanlarımız Dr. Handan Işık YENİACUN .Dr. Çiğdem YARAR nezdinde tüm Anestezi Uzmanlarımız ,emeği geçen tüm hekimlerimiz, Genel Yoğun Bakım 3 Ünitesi ekibimiz ,Nutrisyon ekibimiz başta olmak üzere Isparta Şehir Hastanesinin tüm çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler. Bizde Isparta Şehir Hastanesi olarak hastamız Hatice ALP'e  sevdikleriyle beraber sağlıklı günler dileriz.
WhatsApp Image 2022-01-25 at 09.33.29.jpeg