Dünya Palyatif Bakım Günü nedeniyle Hastane Yönetimimiz tarafından Palyatif Servisimizde yatan hastalarımız, hasta yakınlarımız ve sağlık çalışanlarımızın katılımıyla bir program düzenlendi.
12 Ekim 2024

Program öncesi Başhekimimiz Opr.Dr.Ekrem AYTAR ,  hastalarımızın sağlık durumları hakkında bilgi aldılar.
 Başhekimimiz Opr.Dr.Ekrem AYTAR 'ın ve hastanemiz idarecilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen program  hasta yakınlarımız tarafından düzenlenen tiyatro gösterisi ile başladı ve hasta yakınlarımızın gönüllerince eğlendiği müzik dinletisi ile sona erdi.

palya1