Hastanemizde Dünya Anestezi Günü nedeniyle Başhekimiz Opr. Dr. Ekrem AYTAR ve hastanemiz idarecilerinin de katılımıyla program gerçekleştirildi.
16 Ekim 2024

Hastanemizde Dünya Anestezi Günü nedeniyle  Başhekimiz Opr. Dr. Ekrem AYTAR ve hastanemiz idarecilerinin de katılımıyla program gerçekleştirildi. Başhekimiz Opr.Dr. Ekrem AYTAR , hayatımızı kurtaran müdahalelerin ilk adımında, ameliyat anında ve sonrasında kendimize gelmemizin sağlanmasında yanımızda olan gizli kahramanlarımız, anestezi uzmanları, teknisyenleri ve teknikerlerinin “Dünya Anestezi Günü”nü kutlarız dedi. Çalışanlarımızla Anestezi uygulamalarının ameliyatlar üzerindeki öneminin konuşulduğu ziyarette anestezi ekibinin görüş ve önerileri dinledi.