Dünya El Hijyeni Günü etkinlikleri kapsamında hastanemizde programlar düzenlendi.
08 Mayıs 2018

İlk olarak hastanemiz yemekhanesi önünde Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu 1/A Sınıfı ve Yılmaz Şener İlkokulu 3/A sınıfı öğrencilerinin el hijyeni ile ilgili resimlerinin sergilendiği etkinlikler kapsamında Seminer Salonumuzda Enfeksiyon Kontrol Komitesi tarafından personellerimizin yoğun katılım sağladığı program düzenlendi.
El Hijyenine farkındalığı artırmak için yapılan programda yarışmalar düzenlendi. Programın sonunda Enfeksiyon Uzmanımız Kemal AVŞAR El Hijyeninin önemi hakkında katılımcıları bilgilendirdi.Yarışmacılara hediyelerin verildiği program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

• el hijyeni.jpg
  • el hijyeni10.jpg