08 Nisan 2020

Covit 19 salgınında özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla BENİ YIKA İşletme sahibi Mustan GÖKDOĞAN Başhekimimiz F. Ruşen KESKİN’i ziyaret ederek Isparta Şehir Hastanesi’nin Covit 19 salgın mücadelesinde çalışmalarını takip ettiklerini ve salgın süresince özveriyle çalışan Isparta Şehir Hastanesi’nin tüm personellerinin özel araçlarının yıkanması ve ozon ile dezenfeksiyon işlemlerini BENİ YIKA’nın Isparta’ da bulunan (Şube 1 HG Garage ,Hastane oto yıkama ,Şube2 HG Garage Centrum AVM ,Şube 3 Beni Yıka IYAS AVM) şubelerinde ÜCRETSİZ yapacaklarını belirttiler.
Başhekimimiz F. Ruşen KESKİN , BENİ YIKA İşletme sahibi Mustan GÖKDOĞAN’a katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.