25 Haziran 2021

Sağlık çalışanları ile işbirliği içerisinde, gerek servislerdeki hasta ziyaretleri ile gerekse, hasta, hasta yakınları ve hastane personeli tarafından talep dahilinde kişisel görüşmelerle manevi destek hizmeti sunmakta olan Manevi destek görevlimiz Feyza KAHVECİOĞLU KARACA tarafından hastanemiz palyatif servisinde görevli hemşirelerimize eğitim verilmiştir.
Manevi Destek birimimiz, Diyanet İşleri Başkanlığı İle Sağlık Bakanlığı arasında “Hastanelerde Manevi Destek Sunmaya Yönelik İşbirliği Protokolü” kapsamında hastanemizde kurulmuş  ve  Pazartesi- Salı- Çarşamba- Perşembe günleri olmak üzere haftanın dört günü  hizmet vermektedir.