Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Kliniği

Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Kliniği Hakkında

JİNEKOLOJİK ONKOLOJİ POLİKLİNİĞİ

Klinik Ulaşım

Poliklinik birimi alt zemin turkuaz alan kadın doğum poliklinikleri içerisinde hizmet vermektedir.

Genel Bilgi

Klinikte mevcut kadın doğum poliklinikleri tarafından ve Ketem işbirliği ile çalışmalarımız yanında günlük hasta kabulümüz yapılmaktadır.

Poliklinik hizmetinde muayene operasyon ve günlük müdahale işlemlerine kolaylıkla erişebilmekte

ve beklemeden ulaşmakta ve durumları itibari ile özellik taşımaktadırlar.

Uygulamalarımız poliklinik hizmeti sırasında yapılarak hastalarımız mağdur bırakılmamaktadır.

Hizmetlerimizde kolposkopi biyopsi smer alımı ve muayene yapılmaktadır.

Hastanemizin donanımı ve hekimimizin ekip içerisinde yürüttüğü hizmet oldukça büyüktür.

İşleyiş Hakkında

Hastanemizde bulunan medikal onkoloji hizmeti ile hastalarımız tanı ve ameliyat sonrası aynı hastane içerisinde Onkolog ve Tıbbi Medikalomkoloji ile Kemoterapi,Radyo Terapi ve ilaç uygulamalımda ekip içerisinde yapılmaktadır.

Jinekoloji Onkoji Polk. Vermiş olduğu hizmet olarak en üst seviyededir.Poliklinik küçük müdahaleler ,ameliyatlar ve ameliyat sonrası tedaviler kusursuz yapılmaktadır.

12 Nisan 2022