10 Kasım (1881-∞) Saygıyla Anıyoruz
10 Kasım 2022

10 Kasım (1881-∞) Saygıyla Anıyoruz
 Hastanemizde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 84. yılında tüm hastane personelimizin katıldığı anma programı düzenlenmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm İstiklal kahramanlarımızın anısına saat 09:05 geçe saygı duruşu gerçekleştirilmiştir. İstiklal Marşımızın okunmasından sonra, günün anlam ve önemini belirten konuşma hastanemiz Başhekim Yardımcımız Dr. Çisem YALÇIN tarafından yapılmıştır. Isparta Şehir Hastanesi olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ü aramızdan ayrılışının 84. yılında  sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

1 (5).jpeg

1 (2).jpeg