Uzm. Dr. Lütfiye Bilge TAŞKIRAN

Uzm.Dr. Lütfiye Bilge TAŞKIRAN

Başhekim Yardımcısı

ÖZGEÇMİŞ
17 mayıs 1989 da Afyon/Dinar’da doğmuş , ilk öğretimini ,Orta öğretimini ve lise öğretimini Zonguldak’ta tamamlayıp ardından  Dokuz Eylül Üniversitesinde Tıp eğitimi görmüştür , 2014 yılında Zonguldak Devlet Hastanesinde 1 yıl pratisyen hekimliğin ardından 2016 yılında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İç Hastalıkları Uzmanlık eğitimini alıp , 2021 yılında İzmir Türkan Özilhan Devlet Hastanesi , 2022 yılında da Dinar Devlet Hastanesi'nde mecburi hizmetini tamamlamıştır. 2024 yılında Isparta Şehir Hastanesi'nde İç Hastalıkları uzmanı olarak göreve başlamış , 2024 yılı Eylül ayından itibaren ise Isparta Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevini yürütmeye başlamıştır. İyi derecede İngilizce eğitimi mevcut olup , evli ve bir çocuk annesidir.