Hastanemizde tedavi gören hastamız sağlığına kavuştu
27 Temmuz 2023

Hastanemizde tedavi gören hastamız sağlığına kavuştu. Hastanemiz Cerrahi Onkoloji Uzmanı Dr.Osman BARDAKÇI , Meme kanseri kadınlarda en sık görülen kanser türüdür. Dünyada her 8 kadından birinde meme kanseri görülmektedir. Cerrahi alandaki gelişmelere bağlı olarak artık hastaların meme dokusu tamamen alınmadan da sadece tümör içeren meme dokusu onkolojik prensiplere bağlı olarak çıkarılmaktadır ,geriye kalan meme dokusu en iyi kozmetik sonuçlarla iyileşmesi hedeflenmektedir. 65 yaşında olan hastamızda yapılan tetkikler sonucunda sol memede yaklaşık 1 cm çapında kitle tespit edilmiştir. BX sonucuna göre  kanser tanısı konulan hastamıza operasyon karar verildi. Hastamıza, tümörün yerleşim  yeri göz önünde bulundurularak round blok(yuvarlak blok) mastopeksi yapıldı. Hasta servis takiplerinde sıkıntı olmaması üzerine taburcu edildi. Kliniğimizde artık meme kanseri tanısıyla operasyon planlanan uygun hastalara onkoplastik cerrahi teknikleri uygulanmaktadır. Hastamız sağlığına kavuşmaktan dolayı mutluluğunu dile getirirken emeği geçen Isparta Şehir Hastanesinin tüm çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Bizde Isparta Şehir Hastanesi olarak hastamıza sevdikleriyle beraber sağlıklı günler dileriz.

WhatsApp Image 2023-07-27 at 13.41.46.jpeg