Anne Dostu Hastane ünvanı değerlendirmesi
04 Ağustos 2023

Anne Dostu Hastane ünvanı değerlendirmesi. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü işbirliği ile başta Anne-Bebek odaklı olmak üzere hastanelere Anne Dostu Hastane ünvanı verilmektedir. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Kadın ve Üreme Sağlığı Daire Başkanlığı ve Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığınca ortak yürütülmekte olan Anne Dostu Hastane Programı yerinde değerlendirme ekibi   tarafından Kadın doğum, gebe okulu ve anne oteli ile de hizmetlerini sürdüren hastanemizin,  gebelik, doğum öncesi ve sonrası gibi süreçlerde hizmet faaliyeti ve kalitesinin  yerinde değerlendirilmesi sonucunda "Anne Dostu Hastane" olduğu tekrar tescillendi.
 kare-şablon-sosyaldenetim.jpg