Hastanemiz Kalp ve Damar Cerrahisi hekimlerinden Doç.Dr.Ahmet Rıfkı ÇORA ve Doç.Dr.Ersin ÇELİK gerçekleştirdikleri kalp ve damar cerrahisi ameliyatları hakkında bilgiler verdiler.
25 Eylül 2023

Kalp ve damar sistemi vücutta merkezde yer alan ve tüm organların hayatına devamını sağlayan maddeleri organlara sağlayan kanı, vücuttaki en uç noktalara ileten sistemdir. Kalp ve damar sisteminin hastalıkları günümüzde hem cerrahi hem de anjiografik yollarla tedavi edilebilmektedir. Kalp hastalıklarının başlıcaları arasında kalbi besleyen damarların, kalp kapakçıklarının hastalıkları, kalpten çıkan ana damar olan aortanın balonlaşması (anevrizma), şah damar, bacak veya kol atardamarlarının tıkanıklıkları sayılabilir. Tüm bu sistemin hastalıklarının cerrahi ve anjiografik olarak tedavilerini kliniğimizde yapabilmekteyiz. Bunların yanı sıra yine azımsanmayacak kadar hastamızın muzdarip olduğu varislerin kapalı ve açık yöntemlerle tedavisi ve diyaliz tedavisi alan hastalarımızın açık ve kapalı yöntemlerle damar erişim yolu sağlanması işlemlerini de başarıyla yapabilmekteyiz.

Hastanemizde 2013 yılından beri çalışmakta olan ve Doçentlik ünvanı alan kalp ve damar cerrahisi uzmanlarımızdan Ahmet Rıfkı ÇORA’yı Isparta Şehir Hastanesi olarak tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
Yine hastanemizde 2019 yılından beri çalışmakta olan ve Doçentlik ünvanı alan kalp ve damar cerrahisi uzmanlarımızdan Ersin ÇELİK’i Isparta Şehir Hastanesi olarak tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

kare-şablon-sosyalsöyleşi.jpg