Covid-19 Sonrası Takip Merkezi Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2021

Covid-19 Sonrası Takip Merkezi

Covid 19 sonrası tamamen iyileşme görülsede bazı hastalarımızda kalıcı akciğer hasarı oluşabilmektedir. Ayrıca hastalarımızda kardiyovasküler sistem ve merkezi sinir sistemi etkilenebilir. Diyabet ve Hiperlipidemi gibi metabolik bozukluklar, kaygı ve depresyon gibi psikolojik bozukluklar izlenebilir. Bu sebeplerden dolayı enfeksiyon bulguları gerilese bile iyileşen hastalarımızın takip edilmesi ve uzun süreli etkileri açısından değerlendirilmeleri önemlidir. Hastalara mutlaka önerilen dönemlerde kontrol muayenesi yapılması gerekmektedir. Isparta Şehir Hastanesi olarak hastalarımızın kontrollerini rahat yaptırabilmesi için COVID-19 sonrası İzlem Merkezimizi açtık. Dahiliye Uzmanımız Dr. Zeynep BAYKAL, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanımız Dr. Gonca Doğan ÖNCÜL, Göğüs Hastalıkları Uzmanımız Dr. Gonca Doğru tarafından COVID-19 geçirmiş hastalarımızın takibi yapılmaktadır. Merkezimizde ekg ve kan alma birimimiz mevcuttur.
Hastanemiz zemin kat fizik tedavi ünitesi yanında Covid-19 Sonrası Takip Merkezimiz hizmet vermeye devam etmektedir.

PERSONEL LİSTESİ

ADI SOYADI ÜNVANI BİRİMİ