Özellikli Hizmetler

Covid-19 Sonrası Takip Merkezi

Covid 19 sonrası tamamen iyileşme görülsede bazı hastalarımızda kalıcı akciğer hasarı oluşabilmektedir. Ayrıca hastalarımızda kardiyovasküler sistem ve merkezi sinir sistemi etkilenebilir. Diyabet ve Hiperlipidemi gibi metabolik bozukluklar, kaygı ve depresyon gibi psikolojik bozukluklar izlenebilir. Bu sebeplerden dolayı enfeksiyon bulguları gerilese bile iyileşen hastalarımızın takip edilmesi ve uzun süreli etkileri açısından değerlendirilmeleri önemlidir. Hastalara mutlaka önerilen dönemlerde kontrol muayenesi yapılması gerekmektedir. Isparta Şehir Hastanesi olarak hastalarımızın kontrollerini rahat yaptırabilmesi için COVID-19 sonrası İzlem Merkezimizde COVID-19 geçirmiş hastalarımızın takibini yapmaktayız. Merkezimizde ekg ve kan alma birimimiz mevcuttur.
Hastanemiz zemin kat fizik tedavi ünitesi yanında Covid-19 Sonrası Takip Merkezimiz hizmet vermeye devam etmektedir.

08 Aralık 2022